Diari La Veu del País Valencià
EU insta Fabra a forçar que Blasco lliure l’acta de diputat en Les Corts
La diputada autonòmica d’EUPV, Marina Albiol, ha declarat no entendre “per què Blasco ha de dimitir del Comitè Provincial del PP i no renuncia al seu escó en Les Corts”. Albiol ha recordat que la Policia acusa la presumpta trama “d’haver saquejat un 8% del pressupost de la Conselleria” i es pregunta “què passarà quan s’inicie el judici i el diputat Rafael Blasco haja de desfilar per la banqueta dels acusats amb el pres Tauroni”.

“No hi ha pitjor atac a la imatge del País Valencià que un parlamentari autonòmic en la banqueta dels acusats per haver saquejat l’ajuda als més pobres”, ha advertit la diputada d’EUPV.

La parlamentària autonòmica ha recomanat a l’equip de Fabra ‘una lectura atenta de la interlocutòria de la jutgessa del cas’ i prendre mesures en conseqüència per a evitar tacar encara més la imatge del País Valencià’. “La interlocutòria de la jutgessa conté algunes acusacions espectaculars i relats de pel·lícula sobre els bestials tripijocs que es portaven entre mans el diputat del PPCV i l’amic seu que resideix hui en dia en la presó de Picassent”, afegeix.

Albiol ha criticat “l’absurda i insostenible flexibilitat que practica el president Fabra amb els nombrosos imputats del seu partit. Sembla que Blasco no és bo per al partit però sí que és bo per a estar en la màxima institució de representació del poble valencià. Decididament, Fabra no és de fiar”, conclou la diputada d’esquerres.

Comparteix

Icona de pantalla completa