Diari La Veu del País Valencià
El Verger enceta aquest dissabte les Trobades 2017
RedactaVeu / València

El municipi del Verger (la Marina Alta) obri aquest dissabte, dia 25 de març, el calendari de Trobades d’Escoles en Valencià del 2017, enguany sota el lema ‘En valencià, creixem’. La inauguració de la 32a Festa pel Valencià de la Marina Alta, amb la participació d’escoles de 30 municipis de la comarca, tindrà lloc a les 12 del matí, quan quedaran obertes quatre exposicions, a les quals seguirà la celebració de diferents activitats i jocs esportius als carrers de Cervantes i de les Escoles.

La tradicional cercavila està previst que comence a les 16 hores des del col·legi Segària per a concloure a la plaça de l’Ajuntament. Hi participaran, a més dels centres educatius, grups musicals, de danses i d’animació del Verger, Xàbia, Ondara, Parcent i Poble Nou de Benitatxell.

Serà a les 17 hores quan s’òbriguen els més de mig centenar de tallers escolars situats als carrers de la Biodiversitat i dels Esports. Una hora més tard, a les 18 hores, està previst que comence el contacontes amb La singular història de la princesa i el drac, a càrrec de l’escola teatral local, que continuarà amb la Dansà de la Marina -19 hores- i la mostra de la cançó -19.30h-.

Plànol de la Trobada del Verger. Imatge: Escola Valenciana.

Feliu Ventura, Xavi Sarrià, Auxili i Reacció

Més tard, i en acabar el sopar previst a la Fàbrica de Sabó, tindrà lloc, a les 23.30 hores, a la plaça Major del Verger, el concert de la Gira amb les actuacions de Feliu Ventura i Xavi Sarrià, Auxili i Reacció.

En aquest enllaç podeu consultar el tríptic amb tota la programació.

Comparteix

Icona de pantalla completa