Diari La Veu del País Valencià
La Foia de Bunyol, sense centre d’especialitats
La diputada autonòmica d’EUPV, Marina Albiol, s’ha reunit a Les Corts amb representants de la Plataforma Pro Hospital a la Foia de Bunyol. Albiol s’ha sumat a la reivindicació de la plataforma d’un centre d’especialitats sanitàries, que és una ‘competència i una obligació del Consell’.

“Se suposa que el centre d’especialitats hauria d’estar operatiu enguany i no és així”, ha explicat la diputada d’EUPV qui ha recordat que “els usuaris han de baixar a Manises, quan no hi ha transport públic directe i hi ha pobles que estan fins i tot a més d’una hora amb cotxe”.

La parlamentària autonòmica ha anunciat que presentarà una Proposició No de Llei per tal de reivindicar el centre d’especialitats a la Foia de Bunyol i farà una pregunta oral al conseller de Sanitat, Manuel Llombart, perquè done explicacions sobre les previsions del seu departament respecte a les prestacions sanitàries a eixa comarca. Finalment Albiol ha recordat que s’han aprovat mocions a ajuntaments de la comarca recolzant aquesta reivindicació, com per exemple a Bunyol.

Comparteix

Icona de pantalla completa