Mónica Carrillo, Manuel Vicent i Goytisolo, protagonistes de la Fira del Llibre de València

La 52a edició de la fita literària tindrà lloc al Jardí de Vivers del 20 d’abril a l’1 de maig
28 març 2017 01:00h
Sixto Ferrero / València.

Ja es coneixen els autors que passaran per la 52a Fira del Llibre de València. Convidats per l’organització o pels llibrers que hi participen, entre la nòmina d’escriptors que signaran exemplars destaca la presència de la il·licitana Mónica Carrillo, el barcelonès Luís Goytisolo o el vilaveller Manuel Vicent.

El Gremi de Llibreters de València i la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) són els organitzadors de la fita literària que té lloc al Jardí de Vivers de València entre el 20 d’abril i l’1 de maig i que hui ha donat a conéixer el llistat d'autors que passaran per les diferents casetes. Entre els convidats, hi ha la periodista i escriptora il·licitana Mónica Carrillo, qui ha publicat El tiempo todo locura (Planeta, 2017), o l’escriptor i columnista de la Vilavella Manuel Vicent, qui publicava el 2016 Los últimos mohicanos (Alfaguara). També passarà per Vivers el barceloní Luis Goytisolo, qui publicava recentment Coincidencias (Anagrama). Entre el llistat —que poden consultar si punxen ací— hi ha autors com Albert Espinosa, Fernando Aramburu, Fernando Delgado, Juanjo Braulio o Mar Busquets. El públic infantil tindrà també una cita a l’estand de l’organització, ja que el 24 d’abril acudirà Jerònim Stilton.

Els autors locals tornaran a trobar un aliat imprescindible en les llibreries i editorials valencianes que ocuparan les casetes del jardí, on trobem escriptors com Fani Grande, Esperança Costa, Francesc Bayarri o els col·laboradors d’aquest diari Toni Mollà i Josep Manel Vidal.


El cartell de la 52a Fira del Llibre de València és obra de l’il·lustrador Julio Antonio Blasco, Sr. López.

 

 
next