Borja Sanfélix: de col·locat a dit a l’Hospital General a 'tronista' televisiu

El fill de l’empresari detingut en l’Operació Osvaldos Miguel Sanfélix és actualment un personatge assidu de programes de televisió sensacionalistes
28 març 2017 01:00h

Javier Cid / València.

Borja Sanfélix, fill de l’empresari detingut en l’Operació Osvaldos Miguel Sanfélix, fou contractat com a mínim en els anys 2011 i 2012 per la Fundació de l’Hospital General i, actualment, s’ha fet famós per participar al programa "Mujeres, Hombres y Viceversa". Així ho ha explicat la diputada provincial d’Esquerra Unida, Rosa Pérez, en una nota de premsa on ha afegit que la neboda de Sergio Blasco, exgerent de l’Hospital General, també fou contractada en un projecte a Guinea Equatorial. Per a la diputada d’Esquerra Unida, aquestes contractacions mostren que “mentre Sergio Blasco i Miguel Sanfélix, l’empresari detingut, feien negocis, l’Hospital General i la seua Fundació contractaven alguns dels seus familiars”.
 
Borja Sanfélix, fill de l’empresari detingut i personatge assidu de programes sensacionalistes de televisió, va ser contractat almenys el 2011 i 2012 per la Fundació de l’Hospital General, segons les memòries de gestió.
 

Per una altra banda, Zaida Blasco Tello, neboda de Sergio Blasco i administradora única de l’empresa Estudios y Proyectos Sociosanitarios Xúquer SL, va ser contractada per la mercantil Grupo Agem a Malabo (Guinea Equatorial) que va desenvolupar un projecte de posada en marxa i gestió de centres de transfusió, en col·laboració amb la Fundació de l’Hospital General de València.
 
“Les empreses del detingut Miguel Sanfélix van rebre uns 30 milions d’euros en adjudicacions i, casualment, el seu fill fou contractat a la Fundació de l’Hospital General”, explica la vicepresidenta quarta de la Diputació de València, per a qui aquest fet “resulta molt sospitós”. “A banda del presumpte saqueig sembla que també van posar a dit familiars”, ha afegit Pérez.
 
Rosa Pérez ha anunciat que la formació d’esquerres presentarà noves sol·licituds de documentació sobre aquestes contractacions i les corresponents adjudicacions, “ja que la legislatura anterior, amb el ferri control del Partit Popular de les institucions públiques, ens amagava moltes informacions clau”. “Encara queden coses per descobrir”, ha conclòs la diputada provincial d’Esquerra Unida.
 
next