El Consell denuncia que el 80% de les inversions del Corredor es destina a eixos radials

La consellera d'Obres Públiques, María José Salvador, reclama que el govern espanyol "entenga que el Corredor no passa per Madrid"
29 març 2017 01:00h
El govern valencià reclama que el govern espanyol supere la visió radial en la construcció d\'infraestructures ferroviàries.

EP / València
 
La Generalitat Valenciana ha denunciat que dels 13.500 milions d'euros destinats pel govern espanyol al Corredor Mediterrani, només s'hi ha invertit el 20%. El 80% restant, uns 10.767 milions d'euros, "s'ha adreçat a eixos radials que connecten amb Madrid".

Per això, ha exigit a l'executiu de Mariano Rajoy que incloga "amb noms i cognoms" en els propers Pressupostos Generals de l'Estat una partida de 614 milions d'euros per al tercer fil als trams Castelló-Vandellós, València-La Encina i Monforte del Cid-Múrcia.

Així ho ha indicat la consellera d'Obres Públiques, María José Salvador, en un esmorzar informatiu amb els mitjans, acompanyada pel president de la Generalitat, Ximo Puig, i el secretari autonòmic d'Infraestructures, Josep Vicent Boira. El Consell ha reclamat que el govern de Rajoy "supere la visió radial de les infraestructures i entenga que el Corredor Mediterrani no passa per Madrid".

 
next