Diari La Veu del País Valencià
Gener, Xavi Castillo i Xiromita Trad Project, noves confirmacions del Feslloch

RedactaVeu / Benlloch.

Gener, Xiromita Trad Projet, les Kol·lontai, Pupil·les i l’humorista i col·laborador d’aquest diari, Xavi Castillo, estaran al Feslloch, la cita musical de l’estiu, que tindrà lloc del 6 al 8 de juliol a Benlloch (la Plana alta).

En aquesta edició, el Feslloch continua donant cabuda a la cançó d’autor, de manera que, pel festival, passaran Tomàs de los Santos i el seu recent Segona Mà (Mésdemil, 2016) i el tàndem format per Mireia Vives i Borja Penalba, que presentaran el disc que trauran aviat —abans de la fita musical, assegura l’organització—.

Amb aquesta segona confirmació d’artistes, la programació del Feslloch ja ha anunciat la participació de vora 20 artistes o formacions musicals. Gener, Les Kol·lontai, l’actor Xavi Castillo, Pupil·les, Tomàs de los Santos, Xiromita Trad Project, Mireia Vives i Borja Penalba que s’afegeixen a Manel, El Diluvi, ZOO, Smoking Souls, Roba Estesa, Oques Grasses, Doctor Prats, Pepet i Marieta, Ebri Knight, Animal, Candela Roots i Huntza, anuciats en la primera remesa. Tot i això, des de l’organització asseguren que encara queden sorpreses per desvetllar.

Comparteix

Icona de pantalla completa