Diari La Veu del País Valencià
Xavier Aliaga presenta la seua novel·la ‘El meu nom no és Irina’ a Ontinyent
L’escriptor i periodista xativí, Xavier Aliaga, presentarà aquest divendres a Ontinyent la seua darrera obra, El meu nom no és Irina, editada per Andana.

El meu nom no és Irina es presentarà a Ontinyent aquest divendres, a la biblioteca Sant Josep, a les 20:00 hores, en un acte on actuarà com a presentadora la poetessa Lorena Cayuela

El llibre parla de la vida de Nèstor, un jove aficionat a l’escriptura, i la seua relació amb la jove russa Irina. L’obra la descriu el propi Aliaga com una “novel·la de descobriments, iniciàtica, en la qual ficció i realitat es barregen”.

L’obra s’afegeix a altres de l’autor, que ja s’ha fet un lloc en el panorama literari amb les seues novel·les: Si no ho dic, rebente, premi de narrativa Vila de Lloseta de Mallorca; Els neons de Sodoma, premi Octubre Andròmina de narrativa; i Vides desafinades, que es va presentar en 2012 a Ontinyent.

El meu nom no és Irina es presentarà a Ontinyent aquest divendres, a la biblioteca Sant Josep, a les 20:00 hores, en un acte on actuarà com a presentadora la poetessa Lorena Cayuela.

Comparteix

Icona de pantalla completa