Diari La Veu del País Valencià
El País Valencià no pot suportat més cacicades
Després d’anys de lluita, avui la gent injustament i il·legal acomiadada de Ràdio Televisió Valenciana, veia com la justícia els donava la raó. Durant tot el procés i encara ara han batallat no sols contra els ben anomenats #lladrEROs que els havien tirat al carrer de mala manera, sinó també contra una opinió pública que se’ls girava en contra, que ignorava que des de bon començament eixa gent digna i treballadora que ara seguia batallant, havia reclamat una televisió de qualitat, pública i en valencià i que des de bon inici havien vist com l’assetjament i les coaccions, les llistes de paraules prohibides, les telefonades de dalt i l’enviament de directrius eren una constant, i que qualsevol mostra de rebel·lia era aplastada.

Una opinió pública que encara avui mira amb displicència la decisió caciquil del govern del PP de tancar un mitjà de comunicació per què els tribunals li han dit que això és un servei públic, i per tant s’han de seguir les normes.

Avui el moderat President Fabra, eixe a qui ningú ha votat, i que al presentar-se digué que governaria amb transparència i per a tothom, s’ha tret la carasseta democràtica i davant l’ordre judicial de readmissió o indemnització de la gent acomiadada amb l’ERO fet a mida, ha optat per tancar la televisió.

La d’avui ha estat la darrera cacicada d’un govern corrupte que sols atén als interessos de l’estat espanyol, que vol continuar espanyolitzant-nos. Deslliurar-nos d’ells és l’únic camí per ser un poble lliure i sobirà.

Ara és l’hora de que eixe públic, eixe poble, estiga al costat de la gent treballadora de RTVV, per què no sols es perd un treball, ens prenen la llibertat. Ara és l’hora de dir-los als que ens desgovernen que ja hi ha prou, que se’n vagen.

Solidaritat per la Independència

Comparteix

Icona de pantalla completa