Diari La Veu del País Valencià
Educació rep 7.305 sol·licituds per a cobrir 300 places de docents
Europa Press / València

Les llistes provisionals d’admesos i exclosos seran aprovades demà mitjançant resolució de la Conselleria que es publicarà al Diari Oficial del País Valencià (DO).

La resolució indicarà els llocs que es troben exposats al públic i les llistes certificades completes d’aspirants admesos i exclosos. Després s’obrirà un període de compensació de 10 dies, comptats a partir del següent al de la publicació, perquè els aspirants exclosos puguen solucionar el defecte que haja provocat la seua exclusió.

Finalment, una vegada acceptades o denegades les reclamacions presentades, es publicarà al Diari Oficial la resolució que aprova la llista definitiva d’admesos i exclosos, detalla l’administració educativa.

Pel que fa a la distribució de sol·licituds per cossos, 6.241 sol·licituds pertanyen al Cos de Mestres, 425 sol·licituds del Cos d’Ensenyament Secundari i 639 sol·licituds del Cos de Professors tècnics de FP.

Respecte a les 6.241 sol·licituds del Cos de Mestres, 2.339 instàncies són per presentar-se a les oposicions de mestre d’infantil, 975 per a llengua estrangera anglés, 618 per a educació física, 408 per a música, 920 per a audició i llenguatge i 981 de pedagogia terapèutica.

Places oferides

En concret, es tracta de les proves d’oposició per cobrir 300 places de personal docent de l’Oferta d’Ocupació Pública de 2013, de les quals 240 places són d’ingrés al cos de mestres i 60 places dirigides a Formació Professional.

Aquesta oferta preveu un total de 70 places de l’especialitat de llengua anglesa, 50 places d’educació infantil i 80 places d’educació especial, de les quals 50 són d’audició i llenguatge i altres 30 de pedagogia terapèutica. Finalment al cos de Mestres, la convocatòria de les oposicions també preveurà 20 places per a l’especialitat d’educació física i altres 20 per a música.

Alhora, es convocaran 60 places per a Formació Professional, dirigides tant a professors de Secundària com a professors tècnics de FP. En concret, l’oferta preveu un total de 30 places per al Cos de Professors de Secundària i altres 30 per al Cos de Professors tècnics de FP, pertanyents a les famílies professionals de Serveis socioculturals i a la comunitat, Sanitat, Hostaleria i turisme, Imatge personal i Química.

Dates d’examen

La realització de la primera prova de la fase d’oposició tindrà lloc el pròxim 25 de juny, i l’última prova el 13 de juliol. La data, l’hora i el lloc on es realitzaran, es determinarà en la resolució en què es declare aprovada la llista definitiva d’admesos i exclosos.

Educació preveu tenir les notes de les proves al voltant del 23 de juliol, en les quals es reflectiran els aprovats i suspensos així com les persones que han obtingut una plaça.

Comparteix

Icona de pantalla completa