Interins amenaçats, signarà algun sindicat la nostra sentència de mort?

24 març 2013 01:00h
Els interins estem en peu de guerra i amenaçats “de mort”. La Conselleria d’Educació ens pretén imposar una nova normativa injusta que canviarà les borses d’interins. Docents i sindicats sabem perfectament que açò portarà de la mà tot un drama per a moltes famílies, ja que molts docents amb anys d’experiència perdrem el nostre lloc de treball, malgrat haver complit tots els requisits que l’Administració ens ha demanat.

Doncs bé, reclame als sindicats que no perdeu de vista el vostre objectiu: representar els treballadors i defensar els nostres drets. Ací el tema no sou vosaltres i les vostres dèries. Ací el tema és que als interins se’ns està apuntant amb una pistola al cap amenaçats per esta sentència de mort (o “nou esborrany de l’acord d’interins”) i, damunt, aquells que diuen que ens defenen podrien convertir-se en còmplices del nostre botxí. Estic indignadíssima de llegir notícies de premsa i comentaris per diversos fòrums en què es parla d’un trencament de la unitat sindical perquè STPV està amb nosaltres al 100% i ens recolza en una vaga que NOSALTRES, els interins, vam votar aclaparadorament en assemblea, amb representants d’altres sindicats presents.

Per què no esteu tots els sindicats amb nosaltres en totes les accions que estem prenent els INTERINS? Sí, he llegit les vostres raons, però més que raons em semblen excuses. Alguns sindicats, com si foren xiquets d’escola, han centrat el tema en “és que tu vas fer..., és que tu vas dir...”. No senyors, NO. Ja hem pogut veure com en altres comunitats s’han signat acords semblants, ho fareu també ací? Signareu vosaltres la nostra sentència de mort? I si ho feu, continuareu dient-nos que defeneu els nostres drets? Podreu mirar-nos a la cara i dir-nos que heu fet tot el possible? Deixeu de banda les vostres desavinences perquè el treball de molts de nosaltres està en joc. NO SIGNEU!

M.Àngels Soler
, professora interina i membre de la Coordinadora de Professorat Interí
 
next