Diari La Veu del País Valencià
L’alcalde d’Almussafes reconeix a dos policies locals per un acte de servici

A les 13 hores del dilluns dia 12, el president de la corporació d’Almussafes, Albert Girona, va reconéixer dos agents de la Direcció de la Policia Local per la detenció d’un presumpte autor de delictes de robatoris, durant el passat mes d’abril. El servici prestat per ambdós policies locals va ser el detonant perquè la Guàrdia Civil de la localitat detinguera altres cinc jóvens, desarticulant així al grup que durant alguns mesos s’havia dedicat a assaltar a les nits alguns establiments comercials del centre del nucli urbà.

L’alcalde va reunir Alfonso España Linares, que ja ha complit 23 anys de servici, i a Alejandro Pérez Matallín, agent en el municipi durant un any, en el saló de plens de l’Ajuntament, on els va fer entrega d’una felicitació pública per la meritòria i eficient actuació efectuada per a aconseguir la seguretat ciutadana.

L’inspector cap del cos, David Lerma, va acompanyar els dos policies locals durant l’acte, en el que Girona va agrair la seua professionalitat i valor.

Comparteix

Icona de pantalla completa