Diari La Veu del País Valencià
L’IES Almussafes gradua a 47 estudiants de Batxillerat
Cinc dels jóvens conclouen els seus estudis amb matrícula d’honor

L’Institut d’Educació Secundària i Batxillerat d’Almussafes porta una dècada despedint a generacions d’estudiants que tanquen el cicle del Batxillerat en les seues instal·lacions. Precisament, la desena promoció de jóvens que han cursat els seus estudis en el centre durant els últims dos anys va celebrar l’acte públic de la seua graduació, divendres passat dia 30. Com en les anteriors edicions, la sala d’actes del centre va acollir la gala en què els 47 alumnes graduats, el nombre més gran en la història de l’institut, van rebre els diplomes i orles del curs 2013-2014, enfront de més d’un centenar de professors, familiars i amics

L’alcalde, Albert Girona, va compartir amb els 47 alumnes que acaben de finalitzar els seus estudis de batxillerat en l’IES Almussafes la cerimònia pública de la seua graduació. El director del centre, Joan Rovira, la presidenta de l’AMPA, Sonia Gadea, i dos professors també van presidir l’emotiu acte, que va reunir a professorat, pares, mares i estudiants en la sala d’actes del centre, a partir de les 19 hores de divendres passat.

El president de la corporació va felicitar tots els graduats i va utilitzar la cita de l’escriptor argentí José Luís Borgues “un planta el seu propi jardí i decora la seua pròpia ànima, en compte d’esperar que algú li porte flors”, per a animar als jóvens graduats a construir la seua pròpia vida i el seu futur, a través de les preses de decisions diàries que els portaran a aconseguir totes les seues metes. Amb les paraules “heu de menjar-vos el món, perquè el futur és vostre”, Girona va concloure la seua intervenció.

Per la seua banda, Gema Chaqués, mare d’una de les alumnes va animar als governants a no deixar de lluitar per una educació pública i de qualitat, i Maite Gómez, en representació de l’AMPA, va agrair públicament la gran labor dels docents en la formació dels alumnes. El torn de les intervencions ho va tancar el professor d’anglés, Miguel Ángel Herrero, qui va posar la nota divertida a la cerimònia de graduació, destacant a tots i a cada un dels estudiants graduats, amb els que ha estretit forts llaços d’amistat.

Després de projectar un vídeo, elaborat pels propis estudiants protagonistes de l’acte, amb imatges que retrataven tant la seua infància com els millors records del seu pas per l’Institut els 17 alumnes que han superat el segon cicle de batxillerat de l’especialitat de Ciències i els 30 d’Humanes van rebre els corresponents diplomes de graduació i orles del curs de la mà de les autoritats. Enguany, a més, es va destacar els cinc estudiants que han conclòs el cicle de batxillerat amb matrícula d’honor, la qual cosa els suposarà tindre cobertes les taxes de matrícula en el seu primer any en la Universitat.

Com en les anteriors edicions, la cerimònia es va clausurar amb un àgape en la cafeteria del centre, gentilesa de l’Associació de Mares i Pares.

Comparteix

Icona de pantalla completa