Diari La Veu del País Valencià
Treballadors de TK Galmed protesten a València contra la desraó del tancament

EFE / València

Més d’un centenar de persones s’han concentrat hui enfront de la Conselleria d’Economia, convocats pel sindicat CCOO, al crit de “no al tancament” i amb pancartes amb el lema “Defensem la indústria, pel futur de Galmed”.

Entre els manifestants es trobaven els treballadors que han secundat la jornada de vaga convocada hui en l’empresa, que ha sigut seguida per la majoria de la plantilla (que integren 165 empleats), ja que solament s’han mantingut les tres persones dels serveis mínims, segons ha informat el delegat sindical Ramón García.

La protesta ha discorregut pels carrers del centre de València fins a la seu del Consolat d’Alemanya, on els convocants han fet lliurament d’un escrit dirigit al cònsol, demanant que les institucions “prenguen cartes en l’assumpte”.

Manifestació a València

“De portar-se a terme la deslocalització de la planta estaríem parlant d’una agressió sobre els interessos de l’Estat”, ha advertit.

García ha instat així mateix la direcció de l’empresa, a cercar un comprador “amb garanties de continuïtat” i evitar així el tancament de la planta.

“Si no vol que estiguem en el grup és la seua decisió, però la planta és altament competitiva i està a l’altura de les millors a Europa per a proveir al sector automobilístic de l’Estat”, ha defensat.

Al seu judici, desmantellar la planta seria una “desraó”, i suposaria “desviar la producció per a proveir des d’Alemanya el mercat automobilístic de l’Estat espanyol”.

Comparteix

Icona de pantalla completa