Diari La Veu del País Valencià
Teresa Broseta i Josep Ribera pujaran al terrat de l’Octubre aquest dijous
RedactaVeu / València

La propera sessió del cicle Escriptors al Terrat, que tindrà lloc aquest dijous 30 de maig a les 19:30 hores a l’Octubre de València, tindrà com a protagonistes Teresa Broseta i Josep Ribera, els quals llegiran fragments i comentaran diferents aspectes de la seua obra amb els assistents.

Escriptors al Terrat és un cicle que se celebra l’últim dijous de cada mes al terrat de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània. Organitzat per l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, és un recital dedicat a un escriptor i introduït per un especialista, o bé un recital col·lectiu amb un escriptor novençà i un de veterà. I tot seguit, col·loqui amb els convidats. L’acte és gratuït.

Teresa Broseta (València, 1963) és llicenciada en Ciències de l’Educació per la Universitat de València i en Filologia Hispànica per la UNED. Actualment treballa en l’Agència Tributària. El 2001 va rebre el Premi Carmesina de narrativa infantil per la seua primera obra de narrativa infantil, La botiga del Carme (Edicions del Bullent), i va començar així a obrir-se camí en el món editorial. Encara que escriu fonamentalment narrativa, bàsicament per a xiquets i quasi sempre en valencià, ha publicat també poesia i teatre per a xiquets, narrativa per a adults i diverses obres en castellà. També ha publicat relats breus en algunes publicacions periòdiques, i ha fet algunes traduccions de castellà a valencià i viceversa.

Josep Ribera (Faura, Camp de Morvedre,1966) és llicenciat en Filologia Catalana i Anglogermànica per la Universitat de València, i doctor en Filologia Catalana amb la tesi La cohesió lèxica en les seqüències narratives, la qual va obtindre el premi Pompeu Fabra de Gramàtica de l’Institut d’Estudis Catalans l’any 2009. Exerceix de professor de secundària. En el seu vessant literari ha publicat diversos poemaris i traduccions. Ha obtingut guardons com el Jaume Bru i Vidal de Poesia.

Trobaràs més informació dels actes literaris de l’AELC i dels seus socis i sòcies a l’Agenda de l’AELC.

Comparteix

Icona de pantalla completa