Diari La Veu del País Valencià
L’oposició exigeix a l’alcalde de Xiva que dimitisca després del seu processament
RedactaVeu / Xiva

El portaveu socialista en l’Ajuntament de Xiva, Gonzalo Guillén, ha demanat de nou la dimissió de l’actual alcalde de la localitat, José Manuel Haro, ja que li demanen huit anys d’inhabilitació i quatre de presó per prevaricació i falsificació de document públic.

El representant del PSPV li ha demanat que “no condemne tot el poble a passar per la vergonya de veure el seu alcalde assegut en la banqueta”, on està previst que declare el pròxim 15 de juliol.

D’aquesta manera es va pronunciar ahir Guillén davant el ple de l’ajuntament, i a la seua petició es van sumar la resta de grups polítics en l’oposició, que es van negar a participar en les votacions de les propostes de l’equip de Govern per considerar il·legítima la representació d’Haro com a president del ple municipal.

Durant la seua intervenció, el portaveu socialista va demanar a Haro que compareguera als jutjats “a títol personal i no com a representant de Xiva”, al mateix temps que li va demanar: “pague vosté les despeses d’aquest judici i lliure a aquest municipi del pagament de les seues males arts”.

Comparteix

Icona de pantalla completa