Diari La Veu del País Valencià
La Mostra d’Alcoi, epicentre del teatre al País Valencià
AraMultimèdia / RedactaVeu / Alcoi

El Teatre Calderón acollirà dos grans funcions amb Maribel Verdú i Joel Joan respectivament mentre que els espais a l’air elliure, la Llotja i l’Escenari completen el ventall de recintes creats i adaptats per al teatre.

Hui, a les 19:30 està prevista la primera funció al Teatre Salesians, amb l’obra Showcase: Retrats d’antany, formes flamenques i Mediterrani, a càrrec de la companyia Danza Mediterraneo. A les 20:30 hores, el Teatre Calderón acollirà Homenatge a T, de La Dependent, un treball dedicat a la figura d’Ovidi Montllor.

La Mostra de Teatre d’Alcoi recupera la seua versió extensa i completa amb 18 espectacles repartits per 7 escenaris diferents i amb una programació tan variada com genuïna. Perquè en aquesta XXIII edició no només hi ha teatre convencional, a més s’ha incorporat dansa, flamenc i fins i tot màgia.

Una altra de les novetats d’aquesta edició de la Mostra és la possibilitat d’adquirir paquets de preus a preus molt reduïts. Tota la informació dels preus es pot obtenir a la web www.instanticket.es i per descomptat, a la web www.mostrateatre.com

Pel que fa als espectacles més destacats, cal ressaltar El Nom, amb Joel Joan i Xavi Mira, o El tipo de al lado, de Josep Maria Pou i amb Maribel Verdú. Però també estarà l’arxiu conegut mag Yunke o les titelles de Papallona Teatre.

ARAMULTIMÈDIA tornarà a estar del costat de la Mostra i es converteix per cinqué any consecutiu en el diari oficial de la Mostra.

Aquest mitjà oferirà informació puntual de les obres teatrals representades així com del resultat dels debats que al voltant de les arts escèniques se desenvolupen en els diferents forums creats per a l’ocasió.

Comparteix

Icona de pantalla completa