Diari La Veu del País Valencià
L’Associació L’Ullal Cultural presenta ‘La Veu del País Valencià’ a Algemesí
L’Associació L’Ullal Cultural d’Algemesí convia a la presentació del nou diari digital La Veu del País Valencià, que tindrà lloc el divendres dia 31 de maig, a les 19.30 h., al Saló d’Actes del Casino Lliberal d’Algemesí.

En l’acte intervindran Lluís Carbonell, llicenciat en Comunicació i Audiovisual i professor de llengües, membre de L’Ullal Cultural, que farà la presentació, així com Xavier Pérez, director del diari, i Moisès Vizcaino, coordinador del projecte editorial.

L’Ullal Cultural vol fer-se ressò d’aquesta nova iniciativa “amb la qual compartim objectius”.

En temps on tothom demanem que la informació circule amb immediatesa, on la notícia caduca ràpidament, els diaris digitals resulten fonamentals per accedir-hi. Però, a més a més, en temps difícils per al País Valencià –fins i tot sembla perillar el seu nom– “necessitem mitjans que ens mostren la realitat més pròxima”.

Quan la situació econòmica no és gens falaguera, quan la llengua i la cultura continuen patint els atemptats a què ens havíem desacostumat, quan la seguretat dels ecosistemes no està garantida… Cal estar ben informats del dia a dia si volem fer front als problemes i als reptes que afrontem com a valencians.

La Veu del País Valencià està fet per professionals i amb criteris professionals, que també han optat per recollir les notícies del nostre àmbit de referència per cultura i llengua, irrenunciables.

El diari també compta amb bons “opinadors”, com ara el monjo de Montserrat Josep Miquel Bausset, col•laborador també en altres mitjans de la premsa escrita, que ofereixen la pausa i la reflexió entre la rapidesa de les notícies quotidianes.

La Veu del País Valencià funciona gràcies a la col•laboració econòmica dels seus lectors. Mitjançant uns ingressos mensuals o anuals és possible per una mòdica quantitat contribuir a la seua edició.

“La nostra associació anima als interessats a que visiten el diari i facen una aportació, per petita que siga”.

Comparteix

Icona de pantalla completa