Or i plata del CEGA Almussafes en la final del Trofeu Interclubs

7 gener 2015 01:00h
Dissabte passat es van donar cita en el pavelló poliesportiu del Port de Sagunt, un bon nombre de gimnastes de la província de València, totes elles pertanyents al nivell Iniciació, per a competir en el Trofeu Interclubs 2014. Entre elles van prendre part, díhuit de les gimnastes del Club Esportiu Gimnàstica Almussafes (CEGA), en distints nivells de la competició, MINI BENJAMIN, PRE BENJAMIN i CADET.

Els dos conjunts de Mini Benjamins van aconseguir l'Or i la Plata en les finals. En concret, Ainhoa, Greta, Sara i Blanca es van adjudicar el títol de campiones, alçant l'anhelada copa. Per la seua banda, Paula, Lorena, Estela i Irene es van proclamar subcampiones. Així mateix, el conjunt preBenjamin, integrat per Aitana, Nayara, Alba, Marta i María, i el Cadet, amb  Inma, Jessica, Ana, Carmen, Andrea i Noelia, van aconseguir la tercera posició, en les seues respectives categories.

Amb estos resultats, el club local tanca un reeixit any esportiu que va clausurar oficialment amb el Festival de Nadal, en el que tant les gimnastes del CEGA, com les escoletes de Sollana i Almassaf, van oferir distintes coreografies del Musical Frozen, tot un èxit de participació i assistència.
 
 
next