La Veu, l'esperença dels qui estimem el País Valencià

12 agost 2014 01:00h
Sergi Moyano

La Veu del País Valencià, premi per l'IIFV, ho diu tot. Un diari plural, de qualitat i independent, què es pot dir de La Veu?

Jo, personalment, però també com a ciutadà, agraïsc la gran feina que fa el diari digital del País Valencià ‘La Veu PV', perquè ja era hora de crear un mitjà de comunicació des del poble, des de l'opinió, des del respecte i des del desig de millorar com a poble. I La Veu fa tot això: vertebra, uneix i difon, i dóna veu a tothom. Perquè tot el món ha de tenir la mateixa oportunitat de dir i compartir al món allò que pensa o li ocorre.

Com a col·laborador de La Veu, vull sincerar-me i opinar, perquè a mi La Veu m'ha donat l'oportunitat d'niciar-me amb e periodisme i millorar en la matèria, i per això estic molt agraït a aquestes persones: Moisès, Xavi, Joanjo, Edu… Totes estes persones que m'han ajudat i assesorat incondicionalment i voluntàriament.

Per a tots els fidels lectors d'aquest diari, els recomane que no deixeu de llegir-lo mai, i també dir-los a aquells que encara no s’han agermana’t, que ho facen. Perquè si donen 12€ a l’any a aquest diari, La Veu vos ho recompensarà en fer difusió de moltes més coses i començar nous projectes.

No deixeu de col·laborar i visitar aquest mitjà, perquè per desgràcia tenim molts pocs mitjans en la nostra llengua, i la veu ens dóna l'oportunitat de tindre un mitjà que parle d'allò nostre, dels valencians.
 
Gràcies La Veu del País Valencià!

Sergi Moyano
next