Diari La Veu del País Valencià
El dret a l’Educació no es toca
Domènec Garcia, regidor d’Esquerra Republicana a Faura: “Tothom ha d’eixir a la plaça per defensar l’escola del poble i deixar ben clar al PP que no acceptarem les seues retallades ni les seues cerimònies de la confusió”

Esquerra Republicana de Faura ha animat hui, en paraules del seu portaveu a l’Ajuntament, Domènec Garcia, “a participar en les mobilitzacions convocades per l’AMPA per demanar el desdoblament de la línia d’infantil i poder donar cabuda a tots els xiquets del poble que han sol·licitat la inscripció”.

El regidor republicà ha afirmat que “és intolerable que un altra vegada ens vegem com l’any passat, en la situació d’haver-nos de mobilitzar per tal que les retallades de la Conselleria d’Educació no afecten directament els nostres xiquets i xiquetes. L’any passat ens feren eixir al carrer per un tema similar; i ara, diuen que a Conselleria no els agrada que eixim al carrer a demanar el que ens correspon. Però per la forma que tenen de tractar tot el que és públic, no ens queda un altra solució que manifestar-nos per garantir el dret a l’educació de tots els nens del poble”.

Així mateix, en relació amb l’intent de la Conselleria de frenar la protesta, Domènec Garcia ha declarat: “estic sorprés pels rumors tan contradictoris que corren pel poble. Des d’Esquerra, no entenem com és possible que ni a la direcció del Centre ni a l’AMPA ni a l’Ajuntament haja arribat cap document que acredite que està tot solucionat i, en canvi, la gent de l’orbita del PP al poble manifesta una certesa sospitosa quan afirma que tot està resolt i que hi haurà desdoblament.

El regidor republicà a Faura ha posat el dit en la ferida destacant que “en un país democràtic, amb un govern transparent, s’utilitzarien les vies administratives adequades, i no el rumor, per fer arribar notificacions de tanta importància. Ara bé, sembla que el govern del PP vol aprofitar-se de les necessitats educatives per fer política partidista i traure’n rèdit. Això és de totes totes inadmissible!”. En aquest sentit, el regidor d’Esquerra Republicana ha etzibat: “Tothom ha d’eixir a la plaça per defensar l’escola del poble i deixar ben clar al PP que no acceptarem les seues retallades ni les seues cerimònies de la confusió. Per tant, convoquem a tota la ciutadania a participar en la concentració de demà a les 19h a la plaça de l’ajuntament.”, ha conclòs Domènec Garcia.

Domènec Garcia
Esquerra Republicana a Faura

Comparteix

Icona de pantalla completa