Diari La Veu del País Valencià
Intersindical Valenciana crida a participar en les manifestacions de l’1 de juny
RedactaVeu / País Valencià

Intersindical Valenciana fa una crida a les treballadores i treballadors i a la societat valenciana a participar en les manifestacions i concentracions convocades demà dissabte 1 de juny sota el lema: ‘Pobles units contra la Troica’. Aquestes responen a la convocatòria internacional contra les polítiques d’austeritat i neoliberals impulsades per la Troica i els governs europeus.

Al País Valencià, estan convocades concentracions i manifestacions per les plataformes unitàries a: Alacant (18.00h, IES Jorge Juan), Castelló (18.30h, Pl. Ma. Agustina), Elx (18.00h, Oficina de Turisme, Parc Municipal) i València (19.00h, Banc d’Espanya – Barques, 6).

Les polítiques que estan posant en marxa els governs europeus estan “empobrint la població; destruint l’ocupació; augmentant les taxes de desocupació i la precarietat i acabant amb els drets socials, laborals i econòmics del conjunt de la població d’Europa, especialment dels països del Sud”. Per això, des de la Intersindical Valenciana es valora ‘positivament’ la convocatòria internacional ja que calen “respostes globals a unes polítiques contràries als interessos socials i laborals de la majoria de la població europea i que estan enfonsant-nos en una crisi immensa i en una situació de pobresa brutal”.

Per al Sindicat, la resposta a aquestes polítiques ha de ser contundent, generalitzada, unitària i sostinguda en el temps i ha de servir per generar una alternativa social i política que serveixa a la majoria de la població.

Per tot açò, Intersindical Valenciana n’és una de les entitats impulsores de les accions i fa una crida a la participació massiva de la població en aquestes accions de protesta.

Comparteix

Icona de pantalla completa