Diari La Veu del País Valencià
L’alcalde de Pedreguer compleix el pacte de govern i cedeix l’alcaldia a Dora Martí (PSPV)
En l’últim ple de l’Ajuntament de Pedreguer es va fer efectiva la renúncia de l’alcalde, Sergi Ferrús, en compliment del pacte de govern signat a principi de legislatura, cosa que duu l’alcaldia a mans Dora Martí, del PSPV.

Ferrús va recordar, abans d’acomiadar-se com a primer edil, les coses que han quedat pendents durant el seu mandat, com l’atur, les urgències nocturnes i el pavelló cobert, “demanda històrica de la comunitat esportiva de Pedreguer”, com ell mateix va apuntar.

Pel que fa a les coses portades a terme, Ferrús va voler destacar destacar que “dos dels nostres principals objectius hem pogut assolir-los bastant bé”, un objectiu econòmic: sanejar els comptes i pagar als proveïdors amb qui l’ajuntament tenia deutes; i en segon lloc, molta més transparència i informació per als ciutadans perquè sàpiguen on van els seus impostos i què es fa a l’Ajuntament.

Ferrus va tindre paraules d’agaïment per als treballadors municipals i per a l’oposció, a qui va agrair la seua tasca durant aquests dos anys. “És la raó més evident que estem fent un bon treball, ja que s’ha caracteritzat per la manca d’iniciatives i l’absència de polèmiques: podem dir que Pedreguer és prova fefaent de tot allò que no siga un govern monocolor”, va assegurar.

Comparteix

Icona de pantalla completa