Diari La Veu del País Valencià
El màsters pilota Generalitat Valenciana de raspall conclou demà en Bellreguard
RedactaVeu / Bellreguard

La primera edició del Màsters Pilota Generalitat Valenciana en la modalitat de raspall conclourà aquest dissabte amb la disputa de la final, programada en el trinquet de Bellreguard. Sobre les 18:30 hores i després d’una prèvia de juvenils, Moltó, Dorín i Sidahmed jugaran contra Pepe, Coeter II i Xoto.

Les dues formacions són justes finalistes encara que la seua classificació ha estat molt diferent. Així, Pepe, Coeter II i Xoto van aconseguir passar amb certa comoditat després de superar en la primera semifinal Marrahí, Alberto i Miravalles per 25 a 10. Aquesta eliminatòria va oferir igualtat en la seua primera meitat encara que el domini de Pepe i els seus companys va anar augmentant amb el pas dels minuts. La partida es va disputar el passat dia 17 de maig en el trinquet de Piles.

Més complicada va ser la victòria de Moltó, Dorín i Sidahmed en la segona semifinal, en la qual van superar Moncho, Sanchis i Canari per un més que ajustat 25-20. L’equip de Moltó va dominar quasi a plaer durant bona part de la partida i de fet se’n van anar en el marcador fins a un 20 per 5. Però Moncho i els seus companys van tirar de casta i orgull i van ser capaços d’igualar a 20. Ja en el parcial definitiu, els dos equips van fer mèrits per anotar encara que van ser Moltó, Dorín i Sidahmed els que van liquidar la semifinal.

La final es presenta amb pronòstic incert ja que els sis jugadors es troben en un moment més que òptim de forma i tots estan més que habituats a jugar en el trinquet de Bellreguard. En l’equip de Pepe, Coeter II i Xoto s’espera que el mitger faça les vegades de líder de l’equip, ja que no debades és el pilotari més decisiu de la modalitat. En el trio contrari la punta de llança hauria de ser Moltó, ja que està considerat com el rest més determinant de l’actualitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa