Diari La Veu del País Valencià
Nacho Lavernia, Premi Nacional de Disseny per la seua ʹimpressionant trajectòriaʹ
EFE / València / Madrid

El dissenyador valencià Nacho Lavernia, Premi Nacional de Disseny, assegura que aquesta distinció premia “una llarga trajectòria professional”, iniciada a mitjans dels anys setanta del segle passat, i reconeix el treball en equip realitzat amb el seu soci Alberto Cienfuegos.

Així ho assegura Lavernia (València, 1950) en un comunicat penjat en la seua pàgina web (www.lavernia-cienfuegos.com) després d’haver sigut guardonat amb el Premi Nacional de Disseny per la seua ʹimpressionant trajectòriaʹ.

El dissenyador creu que aquesta distinció “premia en part la llarga trajectòria professional desenvolupada en els diferents sectors i que té el seu inici a mitjans dels setanta”.

“Però és de justícia atribuir-lo al treball realitzat al meu estudi actual, on el meu soci Alberto Cienfuegos i jo portem treballant braç a braç des de fa més de 15 anys”, afegeix. ʺAquest és un reconeixement al nostre treball en equipʺ, agrega. Aquest premi -assenyala- vol compartir-lo també amb els clients, que els han donat l’oportunitat de dissenyar els seus productes, les seues marques o la seua comunicació; així com també els col·laboradors i proveïdors.

El Ministeri també ha premiat l’empresa valenciana Royo Group, dedicada a la fabricació i comercialització de productes de bany, amb el Premi Nacional d’Innovació en la modalitat d’Internacionalització.

Comparteix

Icona de pantalla completa