Diari La Veu del País Valencià
Almussafes habilita una nova zona d’oci per a xiquets
Des de fa dos setmanes, aproximadament, els xiquets de la localitat d’Almussafes disposen d’un nou espai d’aproximadament 3.500 metres quadrats, emplaçat en ple centre del nucli urbà, per a passar el seu temps d’oci.

L’ajuntament ha procedit a l’obertura del pati del col•legi públic Almassaf, amb accés des del parc Central, de dilluns a divendres, fora de l’horari lectiu i també els dissabtes al matí.

L’objectiu radica a facilitar al col•lectiu de xiquets un recinte tancat, que a més està dotat d’un servici de consergeria i de control i neteja de l’espai. Un veí desocupat del municipi, contractat a través de la Bossa del Pla Estratègic de Foment de l’Ocupació, és l’encarregat d’exercir les esmentades funcions.

La iniciativa ha tingut una gran acollida entre els veïns, ja que de dilluns a divendres, entre les 16.30 i les 20.30 hores, i els dissabtes, de 10.30 a 13.30 hores, la zona acull a una gran quantitat de xiquets, molts d’ells acompanyats pels seus progenitors, que practiquen diferents tipus d’esports, a més de circular amb bicicletes, patins i patinets. “Els usuaris fan ús dels propis banys del centre educatiu i poden consumir en la zona de convivència qualsevol tipus d’aliment, evitant únicament aquells que taquen l’espai”, comenten fonts municipals.

Comparteix

Icona de pantalla completa