Agility Almussafes se situa líder en la lliga autonòmica

11 maig 2015 01:00h
El club Esportiu Agility Almussafes ha revalidat el seu lideratge en l'autonòmic, al concloure la desena prova puntuable per al campionat d'Agility/Jumping nivell II i III de la temporada 2014-2015 de la Comunitat Valenciana amb huit nous triomfs que se sumen al gran palmarés acumulat fins a la data. La ciutat de Terol va acollir, el passat cap de setmana, la quarta prova, ajornada en el seu moment per inclemències meteorològiques, i la desena puntuable per a la lliga A.D.A.C.V.

Dissabte passat dia 9, Antonio Torregrosa va exercir de jutge dels 54 equips que van participar en l'esdeveniment, que es va inaugurar a les 16:30 i es va clausurar cinc hores més tard. Esportiu Agility Almussafes va aconseguir tres podis en la categoria mitjana nivell dos que van anar a càrrec de Natalia Guillem, amb Estrela, que es va classificar en tercer lloc, Javier Pérez, amb Ven, que va ser el segon i Eva Grau, amb Liss, que va ocupar la primera posició.

Durant la jornada dominical, la participació va ser de 50 equips, que van ser jutjats per María José Blanc. A partir de les 8.30 hores es va iniciar la prova, en la que l'equip local va sumar cinc nous podis. En la categoria mini, nivell dos, David Arenes amb Sanel va aconseguir la tercera posició. Per la seua banda, Javier Pérez, amb Vent, es va assegurar la tercera plaça de la categoria mitjana nivell dos i Eva Grau, amb Liss, la primera. En nivell tres mini, Mari Carmen González amb Buzz va ser primera i en maxi, Cristobal Albert amb Pi va aconseguir la mateixa posició.

“En definitiva, un cap de setmana profitós de cara a la final del campionat, que tindrà lloc a Tavernes de la Valldigna, el pròxim 31 de maig”, comenten des d'Agility Almussafes.
 

  
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next