Mobilització antifracking a Vilafranca

Hui s’ha portat a terme la segona part de la ronda de mobilitzacions antifracking que organitza la Plataforma Antifracking Comarques de Castelló
1 juny 2013 01:00h
RedactaVeu / Vilafranca.
 
Cada vegada són més les persones que diuen ʺNo al frackingʺ i a Vilafranca, se n’han vist hui moltes mostrant l’oposició. Més de 300 persones han participat en la manifestació, on s’han arrimat també algunes persones de pobles veïns com Cinctorres, Morella, Castellfort i Ares.
 
Membres de la PAF Comarques de Castelló han fet la presentació de l’acte i s’ha iniciat el recorregut pels carrers amb una pancarta de ʹFracking Noʹ a la capçalera, seguida de personal amb pancartes casolanes i una altra pancarta de l’Ajuntament de Vilafranca, on deia també ʹFracking Noʹ.

Xiulets, algun tambor i molts crits contra la fractura hidràulica i en defensa de les comarques, s’han sentit pels carrers.
 
De tornada al lloc d’inici i com s’havia anunciat, la PAF i els representants municipals, en aquest cas, de Vilafranca, Ares i Les Coves de Vinromà, han llegit i han signat l’Acord Comarques de Castelló, un document d’oposició al fracking, de defensa de la qualitat de l’aigua i la salut humana i el compromís de treballar per una legislació específica que prohibisca el fracking i per un canvi de model energètic.
 
Dissabte 8 de juny, continua la ronda a Sant Mateu.
 


next