El Putxeret d'Almussafes

11 maig 2015 01:00h
El club gastronòmic El Putxeret d'Almussafes ha invitat els veïns de la població a familiaritzar-se amb les tècniques bàsiques de cuina en uns tallers pràctics que es realitzen durant tres dissabtes dels mesos de maig i juny.

El passat dia 9, un total de deu alumnes van participar en la primera sessió del curs, en la que es van elaborar entrants i postres.

Aprendre els secrets de la cuina de manera divertida i amena, com una opció més a triar en el temps d'oci és l'objectiu principal de la iniciativa llançada des del club gastronòmic El Putxeret d'Almussafes.

La inauguració del programa de tallers de cuina bàsica es va celebrar, dissabte passat dia 9, jornada que es va dedicar a la preparació de diferents opcions d'entrants i de postres.

Un total de deu alumnes s'han inscrit en el curs, a què encara se li sumaran dos sessions més, que tindran lloc els dissabtes del 23 de maig i del 6 de juny.

La segona jornada se centrarà en l'elaboració dels plats principals del menú - els primers i els segons - i per a la clausura es deixarà el disseny d'un menú complet.

Les cuineres i integrants del club, Mª Carmen Añó i Melín Tortosa, impartixen els tallers, que es desenrotllen de 10.30 a 13.30 hores, en la cafeteria del Centre Cultural i la inscripció de la qual encara roman oberta.
 

next