Ampliació horària de la biblioteca Pública d'Almussafes

14 maig 2015 01:00h
Facilitar la tasca de preparació d'exàmens, especialment als estudiants de batxillerat i universitaris, és l'objectiu de la iniciativa de la biblioteca pública d'Almussafes.

La dependència està oferint, des de dilluns passat dia 11 i fins al pròxim dia 26 de juny, una ampliació de l'horari d'obertura del servici exclusiu de la seua Sala d'Estudi. A la franja horària habitual establida de dilluns a dissabte, se sumen ara entorn de 300 hores disponibles especialment per a l'aprofitament del temps dedicat a l'estudi de les proves finals.

La preparació dels exàmens finals en el centre bibliogràfic d'Almussafes s'ha convertit, durant els últims anys, en tota una tradició per als estudiants de la població.

L'ampliació de l'horari d'obertura de la dependència municipal, per part de l'Ajuntament d'Almussafes, assegura que els jóvens disposen d'una sala especialment dissenyada per a obtindre la màxima efectivitat en l'estudi durant tretze hores diàries. Cal recordar que, des de la inauguració de la nova dependència municipal, s'oferixen dos variacions del servici anuals, coincidint totes elles amb les convocatòries periòdiques de tests.
 

La iniciativa, amb la que l'ajuntament oferix un ampli espai d'estudi, en el que la concentració, el silenci i la tranquil•litat estan assegurades, ha obtingut en totes les seues convocatòries grans índexs d'ús per part dels estudiants, registrant-se fins a la data més de dos milers d'usuaris, en els 103 metres quadrats de sala disponibles

Fins al pròxim dia 26 de juny, la biblioteca està oberta al públic de dilluns a divendres, de 9 a 14 i de 16 a 24 hores i els dissabtes, de 9 a 14 i de 16 a 22 h. En concret, l'horari fix d'obertura de la dependència de titularitat municipal s'amplia en quasi 300 hores.

Per la seua banda, els servicis habituals del centre bibliogràfic, com el préstec o la consulta en sala, romanen oberts en la seua franja horària habitual.

next