EUPV CREVILLENT ANIMA A PARTICIPAR EN L’INICIATIVA #aFabraLiDiria

Esquerra Unida del País Valencià ha posat en marxa la campanya #aFabraLiDiria on la ciutadania del País Valencià podrà deixar preguntes que els nostres diputats a les corts valencianes traslladaran al president Alberto Fabra al Debat de Política General que es celebrarà aquest mes.

Amb aquesta iniciativa Esquerra Unida pretén portar la veu del carrer a les corts, els suggeriments es podran deixar a Twitter amb el “hashtag” #aFabraLiDiria, a Facebook als perfils del diputats de les corts, així com també a la següent adreça de correu electrònic [email protected]. Per a l’informació general d’aquesta iniciativa es podrà accedir a la següent pàgina www.afabralidiria.eupv.org on també hi ha una bústia de suggerències.

En paraules del coordinador local d’Esquerra Unida Juan Carlos Serna “Aquesta iniciativa fomenta la democràcia participativa i el ciutadà podrà formar part del debat deixant les seves preguntes. Ser ciutadà no es tan sols votar cada quatre anys si no prendre part en les decisions, i aquest es un bon pas per a començar en aquesta línia de democràcia a tots els nivells”.

Comparteix

Icona de pantalla completa