Diari La Veu del País Valencià
El PSPV denuncia l’existència d’un contracte ‘il.legal’ d’un milió per a la publicitat de CACSA
RedactaVeu / València

La diputada socialista en Les Corts, Eva Martínez, ha exigit conéixer si la Conselleria ha fet les gestions necessàries per a esmenar el frau legal que es va cometre amb el contracte de més d’un milió d’euros per a la campanya de publicitat de 2011 per part de CACSA. En aquest sentit, la diputada ha explicat que va ser la Sindicatura de Comptes en el seu informe de 2011 la que va informar de l’existència d’aquestes irregularitats en la mesa de contractació, ja que un dels membres va ser una empresa privada, justament l’empresa Parcs Reunits que és qui gestiona l’Oceanogràfic.

Així mateix, Eva Martínez ha exigit conéixer per què en el seu moment no es va obligar a aquesta empresa adjudicatària de la campanya de publicitat, a complir amb el contracte i s’hagueren de realitzar accions promocionals extra per import de 29.000 euros a un determinat periòdic.

“No entenem per què una empresa privada ha format part de la mesa de contractació que ha adjudicat un contracte d’un milió d’euros i molt menys per què s’han contractat accions promocionals extres en un periòdic per import de 29.000 euros”, ha assenyalat Martínez.

Finalment, la diputada socialista ha exigit conéixer qui és el responsable d’aquest nou balafiament i si s’ha fet alguna cosa per a esmenar aquesta situació que és una de tantes irregularitats que envolten el complex de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Eva Martínez ha incidit que per molt que açò ocorrega, des del PSPV se seguirà preguntant i evidenciant la falta de respecte i la seua escassa gestió per a convertir la Ciutat de les Arts i les Ciències en un centre cultural i turístic de primer ordre.

Comparteix

Icona de pantalla completa