Sabia vostè que el govern municipal del PSOE ha desgraciat l’escut del Palau? Sí, l’escut dels Corella que hi ha al capdamunt de la porta, en el Pla. L’escut estava policromat, és a dir, pintat artísticament amb diversos colors. Aquestes policromies necessitaven una restauració. En comptes d’això, li han passat la maquineta i les han eliminades, tal com ha denunciat el Centre d’Estudis Contestans.

La llista de despropòsits del govern municipal va creixent. Fa poc ens vam assabentar que hem perdut vora 600.000 euros en indemnitzacions que ens correspondrien per les obres de l’autovia, amb les quals van quedar molts camins deteriorats. S’ha perdut el juí per deficiències en les proves, és a dir per ineptitud de l’equip de govern.

I no oblidem el camp de futbol de la via. El PSOE intenta manipular els esportistes a favor del camp d’herba i utilitzar-los contra l’oposició. Però siguem seriosos: ja ens hem gastat mig milió d’euros en un camp de terra que pràcticament no ha tingut cap ús. Abans de gastar-nos-hi 300.000 euros més haurem d’analitzar què ha passat, no?

La sensació que tenim els ciutadans del carrer és que el PSOE està passat de rosca i ja no saben per on van. El regidor d’esports escriu en un article que Cocentaina “gaudeix d’una molt bona salut econòmica”. No hi ha desocupats a Cocentaina? Ni gent necessitada? Ni dependents?

El PSOE de Cocentaina viu en un altre planeta i, a més, es pensen que ells són l’Ajuntament i que són Cocentaina sencera. Publiquen amb el seu perfil de Facebook les activitats de l’Ajuntament i fins i tot de les entitats cíviques del poble, com si foren d’ells. Utilitzen els actes públics municipals, com la Gala de l’Esport, per convertir-los en mítings del partit. Intenten projectar la idea que el PSOE és Cocentaina.

Però el PSOE no és Cocentaina, sinó només una part. Cocentaina és molt diversa i pot dotar-se d’un govern municipal nou, lliure de clientelismes. Desgraciar l’escut del Palau és la barbaritat més recent comesa per una casta que governa Cocentaina des de fa massa temps. Esperem que no en facen cap altra abans de les eleccions. I esperem que les eleccions donen pas a un equip més competent, que treballe per una Cocentaina més pròspera, més justa i més sensata: l’equip del Col·lectiu 03820-Compromís per Cocentaina.

Roger Mira i Ruiz

Comparteix

Icona de pantalla completa