Diari La Veu del País Valencià
Les Fires del Comerç i de l’Artesania, al parc Central d’Almussafes
L’artesania i el comerç compartiren protagonisme i espai, el passat cap de setmana, al municipi d’Almussafes. De fet, des de primeres hores del matí, el parc Central -zona verda més emblemàtica de la població- va acollir la 7a edició de la Fira del Comerç i Servicis i la 6a convocatòria de la Fira dels Tallers i de l’Artesania, dos iniciatives que congregaren un nombrós públic.

Dissabte, la localitat d’Almussafes va inaugurar la 6a edició de la Fira dels Tallers i de l’Artesania, un espai on s’exposaren els treballs i creacions artesanals realitzades per l’alumnat dels cursos municipals de ceràmica, manualitats i costura, així com pels clubs culturals locals de boixets, ceràmica, pintura, arts i oficis i Tyrius.

Així mateix, durant tot el cap de setmana, el passeig principal del parc Central es va convertir en la seu de la VII Fira del Comerç i dels Servicis, activitat organitzada des de l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Almussafes (AECAL) amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almussafes. Roba, complements, decoració, mobiliari, joguets, tecnologia, estètica, gastronomia i oci es complementaren en aquesta nova convocatòria dels establiments comercials locals, que en aquesta ocasió van presentar una quinzena de parades que apostaren per donar a conéixer els seus principals productes i marques en la fira comercial.

Comparteix

Icona de pantalla completa