Pares i mares d’alumnes de València es manifestaran demà per exigir la rehabilitació de col·legis

FAPA ha convocat una concentració sota el lema De la Conselleria d’Educació Protegeix-te!
17 gener 2013 01:00h
RedactaVeu / València

La Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes (FAPA) de la Província de València ha tornat a convocar una nova concentració, en aquesta ocasió, per demanar un pla de rehabilitació de centres i de construcció de noves escoles publiques.

L’acte de protesta, que tindrà lloc demà divendres, a les 10 hores, a les portes de la Conselleria d’Educació, portarà el lema De la Conselleria d’Educació Protegeix-te! 

FAPA denúncia que el Consell ʺestà abandonant els col·legis i instituts i deteriorant el sistema educatiu públicʺ. Per eixe motiu, demanen ʺl’assistència del major nombre de gent, tots amb pancartes i casco d’obraʺ. ʺPerquè el pròxim sostre que s’afone pot ser el teuʺ, asseguren des de la Federació en clara referència a l’accident ocorregut la setmana passada al col·legi de Santa Pola.

La presidenta de la Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de València (FAPA-València), Remei Santacatalina, considera que és una irresponsabilitat per part de la Conselleria d’Educació l’abandonament dels centres educatius, ja que posa en risc la seguretat dels escolars.

next