Diari La Veu del País Valencià
Compromís anima Fabra a baixar a la concentració de l’accident del Metro
El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha fet una crida a la ciutadania perquè participe i done suport a les famílies de les víctimes de l’accident del Metro, aquesta vesprada a partir de les 19 hores. Segons Morera, “hui tornarem a la plaça, com tots els mesos, sense cap ànim d’eixir en cap foto, sinó com hem estat sempre, donant el nostre suport i ajudant en allò que hem pogut a l’associació. Falta un mes perquè es complisquen set anys de la tragèdia. Cada dia que passa anem descobrint més proves que demostren que es va donar una carpetada ràpida al tema, i volem saber respostes, començant per una molt important: A qui encobreixen el Consell actual i l’anterior en tot aquest assumpte?”.

Morera ha instat el president de la Generalitat, Alberto Fabra, a participar també en la concentració. Segons el síndic de Compromís, “hui seria un bon dia perquè Fabra demostre cert lideratge com a president, i es distancie dels llastos que té del passat. El que hauria de fer és baixar a la plaça i posar-se del costat dels familiars, de les víctimes, un suport que necessiten per a conéixer la veritat i que des de sempre ha negat el PP a tots els afectats”.

El portaveu de Compromís ha insistit que, des de la seua formació, se seguiran presentant mocions en els ajuntaments per a reconéixer públicament a les víctimes de la tragèdia ferroviària, perquè s’òbriga una comissió d’investigació en les Corts “real i que faça honor a la veritat” i perquè la justícia actue amb tots els mitjans per a esclarir els fets.

Comparteix

Icona de pantalla completa