Teyoland espera un milió de visites a l'any i té 150 proveïdors valencians

Obrirà les seues portes aquest dimecres en Fira València
4 juny 2013 01:00h
Europa Press / València

Així ho ha assenyalat el seu conseller delegat, Ignacio Tello, qui apunta al disseny i a la vinculació amb els fabricants de l’Estat espanyol com a valors diferencials de la signatura de productes de llar, bricolatge i jardí, d'estil contemporani, que parteixen de preus baixos i en la seua majoria estan fets a l’Estat espanyol.

De les 35.000 referències que traurà a la venda en els seus 20.000 metres quadrats de superfície, un 80 per cent són de fabricació espanyola i el 35 per cent són obra dels  seus 150 proveïdors valencians, la meitat dels 300 fabricants amb els qui treballa.

"Cal afavorir i potenciar el producte fet a València i a l’Estat espanyol" insisteix Tello, qui admet que "competir en preu -amb ensenyes com Ikea- és molt complicat" i destaca que la seua intenció és "anar en la seua línia de preu" en alguns productes i diferenciar-se "en qualitat, en estil o disseny i també en preu" en uns altres, per al qual compten amb 14 dissenyadors en plantilla.

Així, ofereixen ‘immediatesa’ als qui prefereixen comprar un producte i muntar-ho a casa ells mateixos, però també serveis de disseny integral del projecte, enviament i muntatge, ‘en funció al que cada client vol i del temps i diners que està disposat a gastar-se’.

‘Relació qualitat-preu que estiga disposat a pagar’

"Busquem el fabricant i el producte idoni per al client final perquè volem viure del client, i per açò, li hem de donar la relació preu-qualitat que estiga disposat a pagar", resumeix Tello.

De la seua oferta, subratlla que "no solament és moble, que suposa un percentatge xicotet respecte al nombre de fabricants, sinó també tèxtil, que és majoritàriament d'Alacant, ceràmica cent per cent de Castelló, pintures cent per cent de València i il·luminació, on també hi ha molt de producte valencià".

Insisteix que, per a la companyia, "és fonamental treballar amb fabricants locals. De fet, hi ha producte que no és d'ací i en el moment en què aconseguim tenir un fabricant valencià, el substituïm immediatament", assegura.

Teyoland naix després de sis anys treballant i amb més o menys quatre mesos d'obres per al disseny i muntatge de l'espai comercial, al mateix temps que ha generat 300 llocs de treball directes -per als quals van rebre 18.000 currículums- i 700 indirectes i, a més, ha ‘ajudat al sosteniment de 7.500 ocupacions’ dels seus proveïdors.

Un dels seus empleats, José Miguel García, de 51 anys, explica que afronta amb il·lusió la seua nova etapa com a coordinador en la secció de pintures, que emprèn després de "dos anys i mig a l'atur" i tota una vida de treball en aquest sector de pintures. La seua companya María, una jove dissenyadora catalana, relata així mateix que va deixar la seua ocupació en un estudi d'il·luminació, que li "encantava, per a embarcar-se en el repte d'ajudar a la gent a trobar el moble dels seus somnis".

Acompanyen a Tello en aquest projecte sis empresaris valencians que han volgut mantenir en l'anonimat i dels qui ha dit que són "famílies valencianes, de primera generació, que han apostat pel projecte i estan il·lusionats i disposats a seguir apostant per l'empresa”.
 
next