Diari La Veu del País Valencià
Puig aposta pel sector forestal com a creador d’ocupació i riquesa
El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha mostrat el seu suport al sector forestal, que considera fonamental com a creador d’ocupació i riquesa en els municipis d’interior.

D’aquesta manera, i després de mantenir una trobada amb l’Associació de Municipis Forestals del País Valencià, ha destacat que és necessari que els ajuntaments “conserven les seues competències per a generar ocupació local i no ho facen a través de concessions a empreses externes”.

En la reunió, en la qual també han participat la sotssecretària de Política Autonòmica del PSPV-PSOE, Ana Barceló, i el diputat socialista i portaveu de Medi ambient en Les Corts, Francesc Signes, els dirigents d’aquesta entitat han plantejat a la direcció del PSPV una proposta amb la qual cerquen consensuar una Proposició No de Llei, que també debatran amb la resta de grups polítics per a intentar arribar a un acord.

Ximo Puig

En aquesta es reflecteix la necessitat de redactar una nova Llei Forestal, una petició que els socialistes porten anys defensant davant el Consell, per a garantir la tasca de planificació i ordenació en el Govern autonòmic i la gestió per part de les comunitats locals, tal com ja succeeix en l’àmbit internacional.

Comparteix

Icona de pantalla completa