Diari La Veu del País Valencià
Es redueix el parc mòbil de la policia local per impagaments
Compromís denuncia que mentre hi ha 12.000 euros pendents de pagament a les empreses del renting, el PP manté paralitzada l’adquisició de cinc nous vehicles

Ramón: “Els impagaments i el caos del PP acaben amb el parc mòbil de la Policia Local”

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, considera que “el PP està portant al municipi al caos més absolut. Ara li toca el torn al parc mòbil de la Policia Local de Paterna, que en dos anys ha passat de tindre 15 vehicles als huit actuals. Però tot apunta que al final podria haver només sis cotxes de policia perquè altres dos també estarien en la corda fluixa. És un desgavell, i més si estem parlant de la seguretat ciutadana i de les necessitats de la policia per a exercir la seua tasca”.

Segons Ramón, “aquesta retallada en el parc mòbil de la Policia Local està produint-se perquè hi ha pendents 12.000 euros del renting que l’equip de govern del PP no ha pagat encara, contractes de renting que no s’estan renovant donada la ruïna de l’Ajuntament. I a això se li afegeix que alguns automòbils policials no han passat la ITV, conseqüència de no fer un manteniment adequat dels vehicles, i amb la conseqüent retirada de la circulació”.

“La continua improvisació del PP està provocant que els serveis públics estiguen en coma irreversible, deixant a la ciutadania en una total indefensió. Una situació que ara es veu reflectida als cotxes de la policia. Es tracta de vehicles que roden durant 24 hores, sense descans, sense tindre vehicles que puguen fer una alternància entre els torns diurn i nocturn per a circular”.

“Però a Paterna tot es fa ‘a lo grande’, perquè Lorenzo Agustí és més partidari de la política espectacle que oblida la política de solucionar les coses més senzilles del dia a dia. Així, cal recordar la despesa exagerada de 30.000 euros en cinc segways durant l’estiu de 2010. Cinc patins motoritzats perquè els agents de la policia patrullaren el centre de Paterna i que, després de fer un mes de proves, i de fer-se la foto, es quedaren tancats sense gastar i desaparegueren dels nostres carrers”.

“És el mateix cas que el de les 10 bicicletes elèctriques que en setembre de 2010, és a dir, un mes després de comprar els segways, s’incorporaren al parc mòbil municipal, huit per a la Policia Local i dos per als conserges del Parc Central. Ningú té notícia que es facen servir ni quin ha estat el seu destí final. Una mostra més de la política de foto i espectacle mediàtic que tant li agrada a l’alcalde de Paterna”.

“I ara la Policia Local està quedant-se en quadre, i haurà de patrullar amb el ‘cotxe de San Ferran, un ratet a peu i altre caminant’ perquè no es paguen els deutes, no es mantenen els vehicles, i perquè des de juliol s’ha suspés la licitació de cinc vehicles nous per a la Policia Local perquè segons l’acta de Junta de Govern Local ‘por razones de economia se proceda a un estudio de las necesidades reales de vehículos en los distintos servicios, teniendo en cuenta la difícil situación económica en la que se encuentra esta administración pública’. Una difícil situació econòmica dolenta, que el PP reconeix com a tal i de la qual Lorenzo Agustí és l’únic responsable”, conclou Juanma Ramón.

Compromís per Paterna

Comparteix

Icona de pantalla completa