Diari La Veu del País Valencià
Fabra adverteix Blasco que haurà de deixar el grup del PP a Les Corts si hi ha judici

ACN / Benissa

Fabra ha fet aquestes declaracions a Benissa durant l’acte de repartiment de les banderes blaves de les platges valencianes. El president també ha escrit al seu twitter “Blasco sap que haurà de deixar el PP quan es complisquen les dos condicions que vaig anunciar, i una d’elles ja s’ha acomplit”. Fabra ha recordat així que va anunciar que decidiria sobre la situació de Blasco en funció del que digués l’advocacia i el jutge.

Les declaracions de Fabra es produeixen un dia després que l’Advocacia de la Generalitat Valenciana demane 11 anys i mig de presó contra Blasco per presumpta participació en una trama de desviament de diners destinats al Tercer Món i en què s’acusa l’exconseller de tràfic d’influències, prevaricació, malversació i falsedat documental.

Aquest mateix dimarts la Fiscalia Anticorrupció demanava 14 anys de presó.

L’exconseller i encara diputat, Rafael Blasco, ha assenyalat aquest dimecres que, pel moment, no té intenció de deixar l’escó i ha reiterat la seua innocència advertint que la seua presència al grup parlamentari està avalada “per haver-me presentat en una llista que va aconseguir 1,2 milions de vots”. El diputat ha afegit que aquesta presència “no la pot traure ningú perquè seria anar contra l’estat de dret”.

Comparteix

Icona de pantalla completa