Diari La Veu del País Valencià
La Veu del País Valencià participa en la 1a Jornada de Periodistes de Guerrilla
RedactaVeu / València

Dues taules redones amb huit professionals de la comunicació i el periodisme que, amb la seua experiència i sensacions, ens explicaran com veuen la situació del panorama periodístic actual i futur.

De vesprada tindran lloc tres tallers: Youtuber-activisme amb Koala Rabioso, Les ràdios lliures, democràcia directa en les ones i Lipdub i flashmob: eines d’educació i comunicació. El tres tallers seran simultanis de 16 a 20 hores. Es faran a Ràdio Malva amb l’equip de ʹVoces Meridianasʹ on es realitzarà un programa en directe de 17 a 20 hores.

El programa en directe es dividirà en tres grans apartats. Durant la primera hora reuniran diversos col·lectius que estan treballant a la ciutat de València, com la PAH o la Campanya ʹCIE’s Noʹ. La segona hora comptarà amb la presència de les organitzacions que estan treballant al barri del Cabanyal, per un barri viu on tothom tinga cabuda. I l’última hora es dedicarà a analitzar i comentar el panorama comunicatiu actual del País Valencià.
El nostre ciberdiari, laveupv.com, estarà representat per l’editor i coordinador Moisès Vizcaino que intervindrà en un debat sobre la comunicació i explicarà el projecte de La Veu; les perspectives de futur, com es llançà a l’aventura periodística el nostre mitjà en una època tan complicada i els objectius, entre altres, de com vertebrar el País Valencià amb la dificultat històrica que això suposa.

També incidirà en els quatre valors que fonamenten el mitjà, tenint com a capçalera, la defensa dels drets humans.

Comparteix

Icona de pantalla completa