Diari La Veu del País Valencià
Arcana Has Soul recapta 9.000 euros amb finançament col·lectiu per al seu segon àlbum
EFE / Castelló

Més de 200 persones han col·laborat amb Arcana Has Soul fent les seues aportacions voluntàries durant els 90 dies de termini del projecte de finançament col·lectiu que acaba de finalitzar.

Easy Living Room veurà la llum en octubre, després d’haver sigut gravat als estudis Sweet Saúl Music de Bilbao de la mà del conegut productor musical Saúl Santolaria. El segon àlbum de llarga durada de la banda inclou temes amb arranjaments cuidats i una instrumentació molt sofisticada.

Les noves cançons, segons ha explicat la vocalista i capdavantera d’Arcana Has Soul, Lourdes Trujillo, són “més lluminoses i més elaborades”. Es tracta de composicions que malbaraten positivisme i alegria, i que, segons afegeix Trujillo, “són ideals per a escoltar en un entorn relaxat com en el teu propi saló o ʹliving roomʹ.

La fortalesa i lluentor vocal de Lourdes Trujillo es complementa amb la gran varietat de sons d’aquest nou treball que no solament inclou temes de pop i soul, sinó que també introdueix altres ritmes com el reggae o el ʹrhythm and bluesʹ.

Per la seua banda, Pablo Pérez, percussionista d’Arcana Has Soul ha relatat que el disc és fruit de tot un any de treball i que ha sigut possible “gràcies al gran suport no solament dels nostres seguidors, sinó de gent que no ens coneix amb prou faenes i ha confiat en el nostre projecte”. Arcana Has Soul ha rebut aportacions per a l’enregistrament, edició i distribució del seu segon treball no solament del País Valencià i l’Estat espanyol, sinó de diversos països europeus.

El grup valencià presentarà Easy Living Room el pròxim 26 d’octubre a l’Espai La Rambleta de València i a aquest concert el seguirà una gira espanyola que els portarà a ciutats com Madrid o Granada. A més, Arcana actuarà el pròxim 8 de juny a Castelló en la presentació d’un disc d’homenatge a David Bowie, Vehrung Bowie que inclou una versió de Life of Mars de la banda valenciana.

Aquest àlbum és la primera referència editada de la nova discogràfica Play It Again Records (PIULAR), nascuda de la promotora musical valenciana Play Produccions. A més d’Arcana Has Soul, actuaran en la festa els grups DeBigote i Metropol. La cita serà dissabte 8 de juny a les 23 hores a la sala Zeppelin de Castelló, i el preu de les entrades és de 5 euros anticipada i 8 euros en taquilla.

Comparteix

Icona de pantalla completa