Diari La Veu del País Valencià
‘Se buscan periodistas’, nou projecte a València
RedactaVeu / València

L’Ateneu Mercantil de València acull aquesta vesprada, a les 19.30 hores la presentació del projecte ‘Se buscan periodistas’ SPB-CA, organitzada per la Unió de Periodistes Valencians i Mujeres Periodistas del Mediterráneo.

Membres de SBP-Comunicadores Asociados explicaran als assistents els principis i objectius que han motivat el naixement de l’associació, i donaran a conéixer els avanços que han realitzat i les noves iniciatives que ja s’han posat en marxa, com és la ʹCooperativa d’Impulso Empresarial SBP-Comunicadores Asociadosʹ.

Aquesta forma jurídica, la primera al món en la seua modalitat, dota de suport empresarial als emprenedors i ofereix, a més, serveis d’intermediació administrativa, facturació i assessorament a treballadors autònoms. Entre els serveis que presta està servir de paraigüa perquè els seus socis facturen els treballs a empreses i institucions, la qual cosa suposa evidents avantatges.

Així, mitjançant SBP-CA els socis poden cotitzar a la Seguretat Social pel temps real de treball, en lloc de tot el mes com es veien obligats a fer com a autònoms, i l’elecció del tipus de tributació de l’IRPF, en lloc del 21%.

A canvi d’un petit percentatge de la facturació de cada soci, la cooperativa s’ocupa de fer efectives les seues factures, realitzar les altes i baixes i totes les altres tasques burocràtiques. Una part d’aquesta comissió va a parar a un fons de reserva que en un futur, avançarà el pagament de les factures als socis.

La cooperativa disposa d’una assegurança de responsabilitat civil per a tots els seus associats, així com altres avantatges com l’assessorament jurídic i l’orientació fiscal personalitzada.

Els membres de SBP-CA en finalitzar la xarrada informativa obriran un torn de precs i preguntes on es resoldran dubtes com: Associar-se a SPB em garanteix un lloc de treball? Quants llocs de treball es crearan? Qui pot formar part de SBP-CA? Com associar-se i quant costa?

L’entrada és lliure i gratuïta i la jornada podrà seguir-se en twitter a través de l’etiqueta #SBPCA

>

SBP-Comunicadores Asociados ¿Nos damos cobertura?

Comparteix

Icona de pantalla completa