Tavernes acull l’exposició sobre Estellés 'Cronista de records i d’esperances'

Aquesta mostra itinerant itinerant està organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua
6 juny 2013 01:00h
La Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna acull l’exposició sobre Vicent Andrés Estellés titulada 'Cronista de records i d’esperances', des del dilluns 10 fins al 15 de juny.

El 'hall' de la Casa de la Cultura acollirà aquesta exposició a partir del dilluns en horari de 19 a 21 hores. A més, l’exposició també podrà ser visitada per grups dels col·legis i instituts de la ciutat que ho sol·liciten al Gabinet de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Tavernes.

Aquesta exposició itinerant al voltant de la figura de l’il·lustre escriptor valencià està organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, dins de les activitats de commemoració de L’Any Estellés.

El regidor de Promoció Lingüística, Josep Llàcer ha assenyalat que des de l’Ajuntament de Tavernes "ens congratulem per acollir aquesta exposició en la nostra ciutat. L’organització d’aquesta activitat, en col·laboració amb la biblioteca municipal, referma el nostre compromís amb la promoció i normalització lingüística. Els veïns de Tavernes, durant una setmana, podran conéixer un poc més la figura de Vicent Andrés Estellés, el poeta valencià més important del segle XX, així com descobrir els llibres d’aquest autor que tenim al nostre abast a la biblioteca municipal".

L’Any Estellés s’encetà amb la inauguració de l’exposició principal en el museu del Carme de València. Juntament amb eixa exposició hi ha també una versió transportable itinerant basada en panells, que recorre el País Valencià des del gener d’enguany, i que és la que visitarà Tavernes del 10 al 15 de juny.
next