Diari La Veu del País Valencià
La Veu participa en el concert ʹOntinyent, poble del País Valenciàʹ
RedactaVeu / Ontinyent

El concert Ontinyent, poble del País Valencià tindrà lloc aquest dissabte 8 de juny de 18 a 22 hores als jardins de la Glorieta, organitzat per les Regidories de Joventut i Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent. En aquest acte de normalització estarà el nostre diari digital La Veu del País Valencià.

En aquest concert participaran artistes i grups com Feliu Ventura, Tomàs de los Santos amb Borja Penalba, Tashkenti, La Trocamba Matanusca, Kaoba, Carles Pastor, Neuròtics, Mal Abuso, La Marabunta, Toni de l’Hostal, Andreu Valor, Hugo Mas i Pep Gimeno ‘Botifarra’ que obrirà l’acte.

El regidor d’Educació, Pepe Pla, destacava que Ontinyent “no retrocedirà davant els atacs a la llengua i cultura valencianes: hem estat, som i serem un poble del País Valenciàʺ, confirmant que des que es va llançar la idea ʺs’ha afegit molta gent de dins i fora de la comarca, i esperem comptar també amb l’afluència de públic de moltes localitats veïnes”, explicava.

Pla també ha comentat que el concert portarà aparellades altres activitats com paradetes d’artesania o un espai pictòric en el qual els assistents podran expressar-se artísticament en un gran llenç.

“No és un concert de reivindicació, sinó de normalització del terme ʹPaís Valenciàʹ, al qual volem que acudisca tota la família, per això comença a les 18 hores i tindrem també altres activitats”, afegia el regidor, que concloïa convidant la ciutadania de La Vall d’Albaida i les comarques veïnes “a acudir i donar suport a la cultura i la llengua valencianes”.

Comparteix

Icona de pantalla completa