Diari La Veu del País Valencià
La Generalitat reconeix alarma social en el cas de Rafael Blasco
ACN / València

El vicepresident i portaveu valencià, José Ciscar, ha defensat aquest divendres la doctrina del president Fabra en relació amb els imputats per casos de corrupció que hi ha al grup parlamentari popular a Les Corts Valencianes.

A preguntes dels mitjans, en roda de premsa posterior al ple del Consell, Ciscar ha reiterat que “cada cas té unes circumstàncies diferents” i que en el cas de l’exconseller Rafael Blasco (actual diputat del PP a la cambra) s’han de respectar els temps judicials.

El vicepresident s’ha mostrat convençut que Blasco “tindrà la suficient sensibilitat” per deixar el grup popular si s’obre judici contra ell. “L’única veritat que ens dóna garanties és la justícia”, ha defensat Ciscar.

Sobre la situació del grup parlamentari popular a Les Corts Valencianes, el vicepresident Ciscar ha defensat que es troba “unit i sense cap fissura” ja que “al grup tothom té clar que el projecte del PP està per damunt de les persones i els personalismes”.

Preguntat sobre una possible reunió entre el president Fabra i l’exconseller Blasco sobre la seua situació al grup, el vicepresident valencià ha assenyalat que “Blasco sap què és el que el president vol en aquest cas”.

El vicepresident ha reiterat en diverses ocasions que “no hi ha contradicció” i que “cada cas té els seus temps judicials”. En relació amb els diputats, Ciscar ha recordat que l’acta és personal i que l’únic que pot fer el president és apartar els imputats del grup parlamentari.

Comparteix

Icona de pantalla completa