Diari La Veu del País Valencià
Premis XVIII Concurs de Targetes Nadalenques a Almussafes
L’Ajuntament d’Almussafes acaba de fer entrega dels guardons als autors premiats en el XVIII Concurs de Targetes Nadalenques.

Precisament, a les 19 hores d’ahir dimarts dia 19, els participants i les seues famílies es van donar cita en el Centre d’Informació Juvenil per a assistir a l’acte, en el que la regidora de Joventut, Davinia Calatayud, va agrair l’acollida i el talent artístic evidenciat pel mig centenar de veïns i veïnes, en les tres categories convocades.

Els 342 vots comptabilitzats durant l’exposició dels 59 dibuixos presentats al certamen 2015, han proclamat com a vencedors en categoria infantil a Natalia Pedrón, Eduard López, Edurne López, Andrea Pedrón, Elsa López, Sofía Esteve i Gael Bosch.

Per la seua banda, Josefa Ruiz i Carolina García han sigut guardonades en la categoria adulta. Tots ells van rebre un diploma i un llibre, de la mà de l’edil de Joventut, en agraïment a la seua participació en el concurs.

Així mateix, el sorteig d’un lot de material didàctic, celebrat entre els autors dels dibuixos reunits en la present edició, ha agraciat en esta ocasió a la xiqueta Adriana Grau Ramón.

Comparteix

Icona de pantalla completa