Sis nous podis per a Almussafes en el nacional d'Agility i Jumping

26 novembre 2015 01:00h
Els socis del Club Esportiu Agility Almussafes han tingut una nova cita amb esta disciplina esportiva durant el passat cap de setmana.

En esta ocasió es van desplaçar fins a la localitat d'El Puig, per a participar en una altra de les proves puntuables per al Campionat d'Espanya de la Real Societat Canina Espanyola (RSCE), organitzada pel club El Campet. Enfront d'un centenar de participants dels diferents clubs, els equips d'Almussafes van fer gala del seu lideratge, a l'adjudicar-se mitja dotzena de podis en les diferents categories convocades. El seu soci més jove, Iván Merino, va aconseguir el subcampionat, junt amb el seu ca Pepa, en la categoria benjamí.

Este cap de setmana, el club d'Agility el Campet ha celebrat la seua prova puntuable per al campionat d'Espanya de la Real Societat Canina Espanyola (RSCE) en les instal•lacions d'El Puig. En esta ocasió, les mànegues en les modalitats d'agility i jumping van ser jutjades per Esperanza Gil i les dos jornades de competició van reunir a un centenar de participants.

Esportiu Agility Almussafes ha completat esta última cita esportiva amb grans victòries que asseguren el seu lideratge en el nacional.

De fet, durant el primer dia de competició, el tercer lloc de la categoria mini-midi, en grau 1, va ser per a Feli Vañó i el seu gos Rocky, quedant com a subcampions el benjamí del club de tan sols 8 anys d'edat, Iván Merino, i la seua gossa Pepa. Per la seua banda, en grau 2, categoria mini-midi, es van proclamar campions Natalia Escorcia, presidenta del club, i Teddy i en categoria estàndard, Alejandro Aguado i Jack es van adjudicar el segon lloc.

Ja durant la jornada dominical, els almussafenses d'EAA van tornar a brillar amb els metalls aconseguits, ja que Feli Vaño i Rocky van ser els subcampions i Nacho Jordà i Sweet es van assegurar el títol de campions, en grau 1, categoria mini-midi.

next