Diari La Veu del País Valencià
L’humorista valencià Eugeni Alemany, actua a Almussafes
L’obra, titulada “En persona guanye”, està organitzada pel Club de Bàsquet d’Almussafes amb motiu de la celebració de la seua 30 aniversari

Demà divendres 27 de novembre a les 22:30h, el Centre Cultural d’Almussafes acollirà el nou espectacle de l’actor, guionista i presentador valencià Eugeni Alemany, titulat “En persona guanye”, amb el qual l’humorista torna a aconseguir el favor del públic i de la crítica.

Les entrades poden adquirir-se demà divendres de 19:30 a 20:30h en el Pavelló Poliesportiu Municipal i una hora abans de l’inici de l’actuació en la recepció del mateix Centre Cultural.

Conegut per la seua participació en programes televisius com “Trau la llengua” de Canal 9, i “Caiga quien caiga” de Telecinco, el suecà Eugeni Alemany s’ha convertit en un dels humoristes més populars del panorama valencià. El seu estil proper i dirigit a tots els públics aconsegueix omplir els teatres als quals porta els seus espectacles d’humor.

Fa tres anys, va portar al Centre Cultural d’Almussafes el seu monòleg, “T’ho dic sense acritud” i ara torna al mateix escenari per a acostar als amants de la comèdia la seua nova proposta, “En persona guanye”.

La cita serà demà divendres 27 de novembre a les 22:30h en el saló d’actes del citat edifici públic. Les entrades, el preu de les quals s’ha establit en 6€, podran adquirir-se el mateix divendres 27 de 19:30 a 20:30h en el Pavelló Poliesportiu Municipal i a partir de les 21:30h, una hora abans de l’inici de l’obra, en el hall del Centre Cultural.

El Club de Bàsquet Almussafes, que és l’entitat que organitza l’esdeveniment, convida a tots els veïns de la localitat a assistir a aquesta actuació en la qual l’actor juga amb la improvisació, la irreverència teatral del cabaret, la interacció amb el públic i el ritme frenètic característic dels xous televisius, per a celebrar amb ells el trenta aniversari de la seua fundació.

Han sigut tres dècades de trajectòria en les quals l’associació ha anat creixent i adaptant-se als nous temps però sempre mantenint el seu objectiu, la promoció d’aquesta disciplina esportiva que en l’actualitat practiquen més d’un centenar de joves en l’escola del mateix club.

Comparteix

Icona de pantalla completa