Diari La Veu del País Valencià
XII Mostra de Cinema d’Ontinyent
El Director de Cinema Carlos Benpar assisteix a la Mostra de Cinema d’Ontinyent.

El dijous arrancava al Teatre Echegaray d’Ontinyent la XII Mostra de Cinema d’Ontinyent que organitza el Cine Club Utiye, i que enguany s’inclou al cicle d’activitats “Guerra i Oblit”, organitzat per l’Ajuntament d’Ontinyent amb diverses entitats per recordar les víctimes valencianes del camp d’extermini de Mauthausen.

L’acte inaugural comptava amb la presencia del Director de Cinema Carlos Benpar, qui acudia junt al crític Antonio Llorens aquest matí a la presnetació del llibre “El Refugi dels Apatxes” al Campus d’Ontinyent de la Universitat de València, en un acte organitzat amb la col·laboració de la Fundació Campus Ontinyent. Esta vesprada, a les 19:30 hores, al Centre Cultural Caixa Ontinyent Benpar asistirá a la projecció de la seua pel·lícula “El Gènere Femení”. En aquest mateix escenari, demà dissabte 26 a les 19:00 hores es projectaran els curtmetratges participants al concurs « Smash Microcinema » i es donaran a conèixer els noms dels guanyadors.

Durant el cap de setmana es projectaran els films “Hannah Arendt” de Margharethe von Trotta (2007); “El Gran Dictador” de Charles Chaplin (1940); “Europa” de Lars Von Trier (1991); “Ser o no ser” de Ernest Lubistch (1942); “Los Falsificadores” de Stefan Ruzowsky (2007) i “El niño con el pijama de rayas” de Mark Herman (2008), totes elles a les sales del Centre Comercial El Teler en versió original amb subtítols, gratuïtament per a universitaris i socis del Utiye i a preu reduït per la resta d’espectadors.

Comparteix

Icona de pantalla completa